ETB Monty’s BV is een erkend beveiligingsbedrijf

Elektra BeveiligingEr zijn nogal wat aanbieders als het gaat om beveiligingsinstallaties en -adviezen. Juist daarom is het belangrijk te kiezen voor zekerheid en kwaliteit. Onze elektriciens zijn op de hoogte van de nieuwste eisen en technische ontwikkelingen. Onder andere door het volgen van gerichte cursussen en opleidingen.

ETB Monty’s BV verzorgt:

Inbraakdetectie systemen
Cctv / camerasystemen
Toegangscontrole systemen
Branddetectie systemen
Gebouwbeheer systemen

Advies

Omdat elke situatie verschillend is, begint goede beveiliging met een goed advies. Dat bestaat uit een risicoanalyse met behulp van de VRKI waarna aan de hand van een Programma van Eisen (PVE) en een beveiligingsplan de noodzakelijke maatregelen worden voorgesteld.

Daarbij gaat het o.a. om:
• Organisatorische meetregelen
• Bouwkundige maatregelen
• Elektronische maatregelen
• Elektrische maatregelen
• Compartimentering
• Alarmopvolging
• Reactie alarmopvolging

Een duidelijke offerte geeft u volledige informatie over uw investering. U weet precies waar u aan toe bent.

Controle

Als er een eis van een belanghebbende of verzekeringsmaatschappij is, kan de installatie gekeurd worden door een onafhankelijke keurmeester. Er wordt dan een VEB Installatie Attest/Opleverbewijs afgegeven.

Garantie, service en onderhoud

Na afsluiting van een onderhoudscontract, kunt u rekenen op verregaande service en professioneel onderhoud.

Kwaliteit

De beste kwaliteit staat bij ETB Monty’s BV voorop. Daarom wordt uitsluitend gewerkt met goedgekeurde beveiligingsmaterialen die volgens de geldende eisen en normen worden geïnstalleerd.

Advies en offerte

Wij komen graag bij u langs om u de nodige adviezen te geven. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte of adviesbezoek aan.

Vrijblijvend advies