Domotica
In de automatiseringsoplossing voor gebouwen integreren wij klimaat, verlichting, toegangscontrole, inbraak- en brandbeveiliging en datacommunicatie in één passend systeem: het gebouwbeheersysteem. Het welzijn van gebruikers, het bedieningsgemak van de beheerders én energiebesparing zijn daarbij leidend. Ook nazorg en het volledige onderhoud en technisch beheer horen bij de oplossing die ETB Monty’s BV biedt. Wij zorgen ervoor dat het hart van uw bedrijf in werking blijft. Bij uitval schakelt het systeem automatisch over op een noodsysteem.

Een optimale leefomgeving

Ook voor de afdeling regeltechniek staat het realiseren van een optimale leefomgeving voorop. Tot de speerpunten behoren: open systemen, een open dialoog met eindgebruikers en optimalisatie van energiestromen. Bij een gebouwbeheersysteem ligt innovatie natuurlijk aan de basis.

Snel inspelen op bestaande wensen

Onze eigen programmeurs kunnen snel en flexibel inspelen op de wensen van de opdrachtgevers. Kuijpers levert management informatiesystemen en verbetert het energetisch rendement door slimme software en registratietools.

Advies en offerte

De experts van ETB Monty’s BV komen graag bij u langs om u de nodige adviezen te geven. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte of adviesbezoek aan.

Vrijblijvend advies