Toegangscontrolesysteem
ETB Monty’s BV heeft ruime ervaring op het gebied van installatie en onderhoud van toegangscontrole systemen. Een goed toegangscontrole systeem geeft u de controle over wie er toegang heeft tot uw gebouw. Sloten en sleutels, maar zeker ook elektronische systemen zijn hiervoor de geschikte middelen.

Absolute controle

Een elektronische toegangscontrole is de meest efficiënte manier om uw gebouw, en derhalve uw bezittingen, te beveiligen. Door een elektronisch toegangscontrole systeem te installeren hoeft u nooit meer een slot te vervangen. Kaarten worden gebruikt om toegang tot bepaalde ruimtes te autoriseren en kunnen eenvoudig geblokkeerd worden in het systeem indien ze zoek zijn of gestolen werden, of indien ze niet werden teruggegeven nadat iemand het bedrijf heeft verlaten. Geblokkeerde kaarten krijgen geen toegang tot de deuren die aangesloten zijn op het systeem.

Nadat een toegangscontrole systeem geïnstalleerd is, zullen alle deuren gecontroleerd worden door het systeem automatisch vergrendelen wanneer de deur gesloten is. Iedereen zonder een PIN code of een Proximity kaart en/of sleutel kunnen niet binnen komen. Indien nodig, kunnen deuren zo geprogrammeerd worden dat zijn ontgrendeld zijn gedurende een voorgeprogrammeerde tijd.

Flexibel

Toegangscontrole biedt tevens een flexibele controle over de toegangsrechten van de gebruikers. Zo hebben bijvoorbeeld alle werknemers toegang tot de hoofdingang van het gebouw, maar zijn de verschillende afdelingen slechts toegankelijk voor diegene die er moeten zijn. Er kan ook een tijdslimiet verbonden worden aan de toegang waardoor bepaalde gebruikers enkel op bepaalde momenten van de dag of nacht toegang kunnen krijgen.

Met een toegangscontrole systeem bepaalt u wie er toegang heeft tot – bepaalde delen van – uw gebouw. U creëert veiligheid voor uw medewerkers en beschermt vertrouwelijke informatie of processen. Het systeem registreert wie er het pand binnenkomt of verlaat en in welke ruimte personen zich bevinden. U kunt er zelfs voor kiezen om toegangstijden te koppelen aan de verificatiepassen van uw medewerkers. Ook het aanmaken van een tijdelijke pas voor bezoekers behoort tot de mogelijkheden.

Toegangscontrole plaatsen

Een toegangscontrole systeem is eenvoudig te combineren met een inbraakinstallatie. Door te kiezen voor een systeem wat beide beveiligingsfuncties integreert, voorkomt u veel ongewenste situaties. ETB Monty’s helpt u graag met de keuze en installatie van de best passende toegangscontrole systemen voor uw bedrijf.

Advies en offerte

De experts van ETB Monty’s BV helpen u graag met de keuze en installatie van de best passende beveiliging voor uw bedrijf. Wij komen graag bij u langs om u de nodige adviezen te geven. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte of adviesbezoek aan.

Vrijblijvend advies