Onderhoud

Een goede installatie is een installatie waar u geen omkijken naar heeft met een zo laag mogelijk energieverbruik. Kortom, een installatie die optimaal functioneert. Om dat ook zo te houden, moet regelmatig zorg aan deze installaties worden besteed.

De onderhoudsdienst van ETB Monty’s BV draagt zorg voor de preventieve inspecties en reparaties. Op deze wijze wordt het probleem verholpen voordat het echt een probleem wordt. Mocht er zich echter toch een calamiteit voordoen, dan beschikt ETB Monty’s BV over een deskundig serviceteam. Dit team is 24 uur per dag beschikbaar en verhelpt snel en accuraat storingen aan technische installaties.

Onderhoudscontracten

Bij ETB Monty’s BV kunt u op basis van maatwerk het gewenste onderhoudscontract afsluiten. Van preventief onderhoud op basis van nacalculatie, tot aan een ‘all-in-contract’ inclusief storingen en materialen.

Advies en offerte

Wij komen graag bij u langs om u de nodige adviezen te geven. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte of adviesbezoek aan.

Vrijblijvend advies