Krachtstroom

Een huishouden of bedrijf draaiende houden zonder elektriciteit is vandaag de dag onmogelijk. Het is dan ook noodzakelijk dat u in uw woning of bedrijf beschikt over een betrouwbare en veilige installatie. ETB Monty’s BV is gespecialiseerd in de aanleg en het onderhoud van zwak-, sterk- en krachtstroom (3-fasen) installaties in woningen en middelgrote bedrijven.

Erkende installateur

Wanneer u nieuw- of verbouw plannen heeft, dan is het van groot belang dat u een erkend vakman inschakelt om deze plannen uit te voeren. Wij verzorgen voor u een functioneel, modern en vooral doordacht installatieplan waarin functionaliteit, gebruiksgemak, duurzaamheid, kwaliteit én veiligheid (ARBO-wet en NEN 3140) kernbegrippen zijn.

Mogelijkheden

De installatie word uitgevoerd als zijnde inbouw of opbouw, wij kunnen de uitbreiding van uw installatie uitvoeren in nieuw modern schakelmateriaal, maar ook het bestaande schakelmateriaal kunnen wij desgewenst leveren.

Advies en offerte

Wij komen graag bij u langs om u de nodige adviezen te geven. Neem vandaag nog contact met ons op en vraag vrijblijvend een offerte of adviesbezoek aan.

 

Vrijblijvend advies