Elektrotechnisch installatiebedrijf Monty’s BV is:

  • Lid van UNETO-VNI. Uneto-VNI is de ondernemersorganisatie voor de installatiebranche en de technische detailhandel. Uneto-VNI heeft voor haar leden diverse voorwaarden opgesteld die gehanteerd kunnen worden bij het sluiten van een overeenkomst.  Door het hanteren van deze voorwaarden bent u onder andere verzekerd van garantie op het werk en de installaties.
  • Lid van KvINL. KvINL is ontstaan uit de fusie van KBI (Stichting Kwaliteitsborging Installatiesector) en SEI (Stichting Erkenning Installatiebedrijven) en opgericht ten behoeve van de kwaliteitsborging binnen de Installatiesector. Opdrachtgevers, aanbieders en overheden werken binnen KvINL samen aan een onderscheidend en gegarandeerd kwaliteitsniveau van producten, processen en diensten in de installatiesector.
  • NEN 3140 gecertificeerd. De NEN 3140 certificering is verplicht voor iedereen die werkzaamheden uitvoert in of rondom elektrotechnische installaties. Het NEN 3140 certificaat toont u dat de gecertificeerde over voldoende kennis beschikt om de werkzaamheden veilig en volgens de NEN 3140 norm te kunnen uitvoeren.
  • Een Erkend Leerbedrijf