Elektra KeuringenETB Monty’s BV heeft zich mede gespecialiseerd in het uitvoeren van keuringen van arbeidsmiddelen. Wij keuren en repareren elektrische handgereedschappen, verplaatsbare leidingen (kabelhaspels en verlengsnoeren) en machines volgens de NEN 3140 normen. Door uw machines en materieel één maal per jaar door ons op deskundige wijze te laten keuren, bent u ervan verzekerd dat u voldoet aan de door de wetgever gestelde eisen. Zo kunnen u en uw medewerkers met veilige apparatuur werken.

Gediplomeerde keurmeester

De keuringen worden uitgevoerd door een gediplomeerde keurmeester. Voor de NEN 3140 keuringen wordt gebruik gemaakt van een MultiPAT tester van Nieaf Smitt, welke elk jaar opnieuw gekeurd word zodat de keuringen altijd volgens de laatste eisen worden uitgevoerd.

Keuring

Wanneer een machine aan de NEN 3140 norm voldoet, wordt deze voorzien van een sticker waarop staat tot wanneer de keuring geldig is. U krijgt tevens een certificaat op papier met alle relevante gegevens over de machine en de keuring.

Onze tarieven

[box]

Uurtarieven keuring

Wij rekenen 50 euro exclusief btw per manuur voor alle keuring- en reparatiewerkzaamheden. Wij rekenen geen voorrijkosten of kilometervergoeding. Onze uren worden berekend vanaf het moment van vertrek t/m de thuiskomst. De duur van een keuring is vooraf niet te zeggen, dit hangt sterk af van de staat van de bedrijfsmiddelen, of er inventarisatie vereist is en of er één of meerdere locaties bezocht moeten worden. Hierdoor kunnen wij ons niet van te voren vastleggen op een exact bedrag, maar we kunnen wel een redelijke schatting maken. Bijvoorbeeld voor ±75 machines in redelijke staat en op één locatie, kunt u rekenen op 8-10 keuringsuren.
[/box]

[box]

Materiaalkosten

Indien gewenst kunnen wij in overleg met u naast de keuring ook de reparaties verzorgen.

De gebruikte materialen zoals nieuwe snoeren en stekkers en andere materialen rekenen wij aan u door volgens marktconforme prijzen.[/box]

[box]

Certificaatkosten

Na de keuring wordt een rapport opgemaakt waar in alle bevindingen worden vermeld.
Het opmaken van deze rapportage kost 55 euro exclusief btw per keuringsopdracht, ongeacht het aantal bedrijfsmiddelen welke gekeurd moeten worden.[/box]

Afspraak

Met een keuringscertificaat kunt u aantonen dat uw machines veilig zijn, en dit bespaart u een hoop ellende met de ARBO diensten en verzekeringsmaatschappijen. Wij maken graag een afspraak met u, om al uw elektrisch gereedschap tot 1000 volt volgens NEN 3140 te keuren en certificeren. Bel ons voor een afspraak 0181 – 404730.

[button link=”https://www.etbmontys.com/?page_id=462″ size=”xl” text=”grey”]Neem contact op[/button]